Næring, nydelse og nærvær

Min drivkraft og entusiasme er, at alle børn, små som store, oplever glæde og nydelse gennem sund, velsmagende mad og på den måde får en madkultur, madglæde og maddannelse, som holder hele livet. Jeg brænder…

Min drivkraft og entusiasme er, at alle børn, små som store, oplever glæde og nydelse gennem sund, velsmagende mad og på den måde får en madkultur, madglæde og maddannelse, som holder hele livet. Jeg brænder derfor for et sundt børneliv med sunde madvaner opnået gennem fælles spisning af skøn mad der følger de officielle kostråd og anbefalinger for børn.

Jeg er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs samt Socionom fra RUC. Siden 2001 har jeg været selvstændig ernæringskonsulent for dagtilbud, sundhedshuse, sundhedsplejersker og forældre. Derudover er jeg kogebogsforfatter, iværksætter og foredragsholder.

 

About my
Blog

Read more

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Secured By miniOrange